Kos - Insula lui Hipocrate

de la 239 euro/pers

 

                                                                             Program charter avion

ZIUA  1  -  Catre Kos…
Intâlnire în aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru imbarcare în cursa spre Kos. Sosire în  insula Kos și transfer la hotel pentru cazare.
ZIUA 2 - 7 Vă recomandăm urmatoarele excursii opţionale:

Turul Insulei Kos
Transfer de la hotel cu ghid profesionist. Ne îndreptăm spre Asklepieion pentru o vizită de aproximativ o oră (inclusă în preţ) apoi mergem spre pitoreasca așezare Zia (din Muntele Dikairos) unde ne vom putea plimba și lua o pauză de cafea. Trecem prin satele Pyli și Kardamena spre Kefalos. Vom lua prânzul într-un restaurant pe plajă  din Golful Kamari (inclus în preţ). Ne întoarcem prin Antimachia și Mastichari înapoi la hotel. Turul durează între 5 și 7 ore.
Insula Kos noaptea
Plecare de la hotel spre orașul Kos unde veţi fi insoţiţi în faimosul “Bar Street”, într-un club de noapte sau Disco-Club din oraș.
Vizită la parcul acvatic Lido din Mastichari
Veţi fi insoţiţi la Parcul Acvatic Lido pentru înot și distracţie.
Kalymnos – Plati – Pserimos
Plecare în jur de ora 09:30 din portul Kos la bordul unui vapor din lemn (excursia până la Klymnos durează aproximativ 90 minute). Ajungem în pitorescul oraș din Kalymnos, Pothia, ne plimbăm de-a lungul portului, vizităm fabrica de bureţi unde vom vedea o demonstraţie despre cum se fabrică bureţii. Ne indreptăm apoi cu același vapor spre plajele nisipoase din Plati pentru înot iar la bord vom participa la un barbeque cu ouzo (inclus în preţ). Mai tarziu vom naviga spre golful Pserimos unde ne putem relaxa și vom ajunge in Kos în jur de ora 17:30.

 

 

 

 

 

 

FORMULAR REZERVARE

Pentru a trimite cererea va rugam completati informatiile de mai jos

 

Campurile marcate cu * sunt necesare





(1) In cazul in care considerati ca acest formular nu este relevant sau intampinati dificultati completandu-l va rugam sa sunati la numarul

0241 66 04 68

(2)Data nasterii este necesara pentru efectuarea rezervarii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESPRE NOI
Infiintata in anul 1993 agentia Simpa Turism este una dintre cele mai vechi agentii din Constanta.Prin intermediul personalului calificat agentia va ofera urmatoarele servicii

Simpa Turism va asigura : 
- rezervari si vanzari bilete de avion pe orice ruta, pentru toate companiile aeriene inclusiv low cost (Blue Air, Wizz Air, Ryanair, Easy Jet)
-circuite externe pe toate destinatiile atat cu autocarul cat si cu avionul
- rezervari la hoteluri in Romania si oriunde in lume detalii...

 

Copyright 2015 by SIMPA TURISM . - Design www.sevendesign.ro

Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile asupra tarifelelor si altor detalii din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie. 
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile.